Hlinsko láká na parádní lyžovačku i odpočinek ve wellness

Home » Archiv aktualit » Hlinsko láká na parádní lyžovačku i odpočinek ve wellness

Datum vydání: 12. 12. 2018

Láká vás parádní lyžovačka? Už nemusíte do Alp! Skiareál Hlinsko, který se nachází na českomoravské vrchovině, nabízí výborné lyžařské podmínky pro rodiny s dětmi. A to jak pro začínající, tak i zkušené sjezdaře. I když jde o níže položené středisko, vydřené a zelené ostrůvky na sjezdovkách neuvidíte. Stabilní sněhové podmínky zajišťují výkonná sněhová děla. Svahy denně upravuje rolba. A pozor! Lyžovat tady můžete i po mostě!

Hlavně rodiny s dětmi a začínající lyžaři ocení mírný cvičný svah s vlekem zdarma. Zde se jich mohou ujmout zkušení instruktoři tamní lyžarské školy. Pokud se nebojíte strmějších sjezdů, budete nadšeni z červené a černé trati. Obávat se nemusíte ani nekonečných front. Tři moderní vleky vytáhnou na kopec až dva tisíce lyžařů za hodinu. A věřte, že zkrátka nepřijdou ani noční sovy. Kromě neděle tu jde lyžovat i večer za umělého osvětlení.

V samém srdci nádherné zelené oblasti klidu a kouzelné přírody, nedaleko ski areálu a na okraji města Hlinska, stojí hotel STYL. Má dvě oddělené budovy, které jsou od sebe vzdáleny 30 metrů. Kromě hlavní budovy se můžete ubytovat v Horalce. Na své si zde přijdou jak milovníci aktivního sportu, tak i odpočinku. Říkáte si, že potřebujete nabrat síly po náročném dni? Tak otestujte nově vybudované hotelové wellness! K dispozici vám je prostorná klasická finská sauna, odpočinková zóna, bar, Kneippovy lázně i venkovní sněžná komora. Chcete si dopřát celkovou masáž? Co třeba ve vířivé vaně! Pobyt ve whirpoolu vám zpříjemní nejen správně vychlazený drink, ale i kouzelný výhled do okolí.

zdroj: Destinační společnost Východní Čechy

Hlinsko láká na parádní lyžovačku i odpočinek ve wellness, zdroj: Destinační společnost Východní Čechy Hlinsko láká na parádní lyžovačku i odpočinek ve wellness, zdroj: Destinační společnost Východní Čechy